3 Tahun Di Pasaran. Kini Tirai Melabuh. Dapatkan Semua Ebook Cikgu Mohd Fadli Salleh Dengan Harga Runtuh!

Lepas Ni, Tak Jual Lagi Dah. So Jangan Lepaskan Peluang.

Tekan butang “SAYA NAK ORDER” untuk akses segera!

Harga Sebenar, RMRM680. Harga Sekarang Hanya RM 100. (JIMAT Lebih 80%)

Makluman : Ini adalah produk digital. Gambar sekadar hiasan. Anda akan menerima akses ke bahan-bahan dalam bentuk digital, eBOOK (electronic book), dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda mendapatkan ebook ini, akses akan dihantar ke email anda. Ikut arahan yang diberikan.TIADA kelas fizikal diadakan atau buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Assalamualaikum. Saya Cikgu Mohd Fadli Salleh.

Sejak tahun 2019, saya telah bangunkan satu bentuk kaedah pembelajaran baru  BERKESAN berdasarkan 3 kategori IAITU auditori, visual dan kinstetik. Dan setiap anak mempunyai kaedah penyerapan ilmu yang berbeza.

Bentuk pembelajaran ini membolehkan anak-anak mengulangkaji pelajaran pada bila-bila masa dan waktu dan tak kira tempat.

Pagi, petang, malam, di rumah, perpustakaan, di kampung, dalam kereta menuju ke pusat membeli-belah…

Lebih dari 30,000 orang ibubapa telah mendapat manfaat dari kaedah ini di mana saya sendiri yang mengajar anak-anak mereka dengan kaedah yang menyeronokkan.

Ini saya perkenalkan dalam 5 ebook saya. iaitu, Matematik Modul Pantas, Sifirlicious, Pecutan UPSR, MarvelMaths dan Mathzier

Maklumbalas yang saya terima daripada ibubapa sangat positif sehinggakan mereka sendiri turut serta menelaah pelajaran matematik bersama anak.

Mereka sendiri dapat pantau dan lihat perubahan anak terhadap mata pelajaran matematik yang dianggap paling membosankan.

Lebih menakjubkan, ramai ibu pm dengan saya keputusan peperiksaan anak mereka dalam subjek matematik meningkat dengan mendadak. Ada yang dapat gred E dan D naik terus ke gred B.

Jika anda hendak melihat anak anda berjaya dan senang skor pada peperiksaan akhir tahun, lebih-lebih lagi peperiksaan besar, tugas anda sebagai ibu adalah buat persediaan seawal yang mungkin. Bagaimana?

 

MEMPERKENALKAN

KOLEKSI EBOOK BESTSELLER
CIKGU MOHD FADLI SALLEH

Koleksi ini adalah ebook-ebook yang dihasilkan oleh Cikgu Mohd Fadli Salleh dari tahun 2019 hingga 2022. Setiap satu ebook mempunyai pengkhususan tertentu untuk mengukuhkan pemahaman dan kemahiran murid dalam subjek matematik tahun 4, 5 dan tahun 6. 

Ebook-ebook ini biasanya dijual secara berasingan, dan berharga antara RM80 hingga RM149. Setiap satunya mengandungi modul tersendiri lengkap dengan rakaman audio, video dan juga bahan latih tubi untuk tujuan pengukuhan. 

Namun, setelah 3 tahun di pasaran, tiba masanya untuk menutup jualan. Selepas ini, kesemua produk digital akan dihentikan jualan. 

Jangan Melengahkan Masa Lagi, terus tekan butang “Saya Nak Order” untuk mendapatkan akses segera!

Tekan butang “SAYA NAK ORDER” untuk akses segera!

Harga Sebenar, RMRM680. Harga Sekarang Hanya RM 100. (JIMAT Lebih 80%)

Makluman : Ini adalah produk digital. Gambar sekadar hiasan. Anda akan menerima akses ke bahan-bahan dalam bentuk digital, eBOOK (electronic book), dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda mendapatkan ebook ini, akses akan dihantar ke email anda. Ikut arahan yang diberikan.TIADA kelas fizikal diadakan atau buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

APA YANG BAKAL ANDA PEROLEHI?

BEST SELLER #1
MODUL PANTAS MATEMATIK

(Bernilai RM149)

Laman Asal Modulmatematik.com

Modul Pantas Matematik ialah satu modul memahirkan murid dengan topik PECAHAN. Topik pecahan adalah topik tulang belakang Matematik kerana dalam apa jua bab pun, pasti akan diselit soalan pecahan.

Modul Pantas Matematik ini dibina sepenuhnya oleh sahabat saya yang merupakan Guru Cemerlang dan sangat pakar dalam bidang Matematik. Berpengalaman luas sebagai pembina soalan, penanda kertas peperiksaan UPSR dan ceramah Matematik.

Ebook PECAHAN ini lengkap kerana diasingkan kepada 11 sub topik. Setiap sub topik pula diberi latihan yang banyak secara ansur maju agar murid-murid dapat kuasainya dengan baik.

Latih tubi ini mampu membantu ibubapa untuk mengajar dan Murid tahun 4, 5 dan 6 yang hilang fokus di kelas.

Anda akan dapat: 

Z

Latih Tubi Modul Pantas Matematik

Z

Jawapan Latih Tubi Modul Pantas Matematik

Z

11 Video Modul Pantas Matematik

Tekan butang “SAYA NAK ORDER” untuk akses segera!

Harga Sebenar, RMRM680. Harga Sekarang Hanya RM 100. (JIMAT Lebih 80%)

Makluman : Ini adalah produk digital. Gambar sekadar hiasan. Anda akan menerima akses ke bahan-bahan dalam bentuk digital, eBOOK (electronic book), dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda mendapatkan ebook ini, akses akan dihantar ke email anda. Ikut arahan yang diberikan.TIADA kelas fizikal diadakan atau buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

BEST SELLER #2
SIFIRLICIOUS

(Bernilai RM149)

Laman Asal Sifirlicious.com

Sifirlicous adalah himpunan 9 tips dan teknik, 8 video pengajaran dan 1 BONUS kuasai sifir secara hafalan dan bina sifir.

Ebook ini dapat bantu memudahkan anak untuk mengusai sifir mengikut kemampuan mereka.

Anak-anak yang menguasai teknik-teknik dalam Ebook Sifirlicous pastinya dapat kuasai sifir.

Jika pun mereka tidak mampu menghafal dalam masa yang singkat, saya yakin mereka dapat kuasai teknik BINA SIFIR yang pasti membantu mereka dalam peperiksaan.

Berdasarkan silibus semasa KPM, murid seawal darjah 2 (8 tahun) wajib kuasai sifir. Maka ebook ini sesuai untuk murid darjah 2 hingga darjah 6.

Anda akan dapat: 

Z

Modul Asas Darab

Z

4 Modul Teknik Hafalan

Z

3 Modul Teknik Bina Sifir

Tekan butang “SAYA NAK ORDER” untuk akses segera!

Harga Sebenar, RMRM680. Harga Sekarang Hanya RM 100. (JIMAT Lebih 80%)

Makluman : Ini adalah produk digital. Gambar sekadar hiasan. Anda akan menerima akses ke bahan-bahan dalam bentuk digital, eBOOK (electronic book), dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda mendapatkan ebook ini, akses akan dihantar ke email anda. Ikut arahan yang diberikan.TIADA kelas fizikal diadakan atau buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

BEST SELLER #3
MARVEL MATHS

(Bernilai RM149)

Laman Asal MarvelMaths.com

Marvel Maths ini adalah satu usaha gabungan kami berdua untuk membantu anak anda minat dengan subjek matematik.

E-book pertama yang menggabungkan kepakaran cikgu dua beradik membongkarkan 9 rekreasi Matematik iaitu formula mudah untuk menyelesaikan soalan Matematik, LENGKAP dengan RAKAMAN VIDEO untuk memudahkan anda terangkan kepada anak-anak. Kesannya,

✔️ Anak anda akan minat, fokus dan mampu menyelesaikan latihan soalan matematik dalam masa yang singkat

✔️ Anak anda tidak lagi membenci matematik dan tidak lagi berasa fobia terhadap angka besar.

✔️Anda tidak perlu paksa mereka belajar dan anda akan terkejut melihat anak-anak itu sendiri beriya-iya hendak melakukan latihan yang disediakan.

Anda akan dapat: 

Z

Modul Marvel Maths

Z

1000 Latih Tubi Marvel Maths

Z

9 Video Pengajaran Marvel Maths

Tekan butang “SAYA NAK ORDER” untuk akses segera!

Harga Sebenar, RMRM680. Harga Sekarang Hanya RM 100. (JIMAT Lebih 80%)

Makluman : Ini adalah produk digital. Gambar sekadar hiasan. Anda akan menerima akses ke bahan-bahan dalam bentuk digital, eBOOK (electronic book), dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda mendapatkan ebook ini, akses akan dihantar ke email anda. Ikut arahan yang diberikan.TIADA kelas fizikal diadakan atau buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

BEST SELLER #4
MATHZIER

(Bernilai RM149)

Laman Asal Mathzier.com

Mathzier adalah Kelas Tambahan Online pertama di Malaysia yang lengkap dibuat mengikut silibus semasa berdasarkan KSSR bagi Tahun 4,5 dan 6 supaya apa yang saya ajarkan nanti, mengikut piawaian kementerian pendidikan.

Kelas tambahan online Mathzier ini menggunakan rujukan utama buku teks sekolah. Jadi anda tidak perlu print out bahan jika kat rumah tiada printer. Anak anda boleh terus rujuk dan buat soalan dalam buku teks.

Apa yang membezakan Kelas Tambahan Online ini dengan tuisyen di luar sana adalah elemen Auditori, Visual dan Kinstetic.

Anda akan dapat: 

Z

Mengandungi 3 Pakej Merangkumi Tahun 4, Tahun 5 dan Tahun 6

Z

Setiap Pakej Dilengkapi Dengan Slide Dan Video Pengajaran

Z

Mengandungi 300 Latihan Tubi

Tekan butang “SAYA NAK ORDER” untuk akses segera!

Harga Sebenar, RMRM680. Harga Sekarang Hanya RM 100. (JIMAT Lebih 80%)

Makluman : Ini adalah produk digital. Gambar sekadar hiasan. Anda akan menerima akses ke bahan-bahan dalam bentuk digital, eBOOK (electronic book), dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda mendapatkan ebook ini, akses akan dihantar ke email anda. Ikut arahan yang diberikan.TIADA kelas fizikal diadakan atau buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

ANDA JUGA AKAN DAPAT 3 KOLEKSI EBOOK TERBAIK DR. SALBIAH SALLEH

Dr. Salbiah bt Mohamed Salleh pemegang Ijazah Kedoktoran Pengukuran dan Penilaian, seorang guru yang berpengalaman luas iaitu lebih 17 tahun dalam dunia pendidikan berganding bahu dengan Cikgu Mohd Fadli Salleh, guru viral yang banyak memenangi anugerah peringkat kebangsaan.

Anda akan dapat: 

STORM – STORY IN MATHS
(Bernilai RM149)

Satu-satunya buku cerita berkonsepkan “Story in Maths”. Ebook ini pastinya bukan buku cerita biasa yang hanya mengajar anak membaca dengan cepat dan tepat. Namun ebook ini berusaha menjadikan Matematik itu sangat dekat dengan hati anak-anak.

Saya cuba menterjemahkan bagaimana hakikatnya ilmu Matematik ini sentiasa berlegar dalam kehidupan seharian anak-anak. Akhirnya, anak-anak akan lebih berani berfikir, mengira, mencongak dan menulis perkataan yang betul. Selain itu, 5 tips menjawab soalan penyelesaian masalah ini belum pernah didedahkan kepada sesiapa.

OTAKAL – OTAK KALKULATOR
(Bernilai RM149)

Ebook OK merupakan singkatan bagi Otak Kalkulator. Ebook ini mengandungi 5 topik utama yang membongkarkan 5 formula kiraan mudah tanpa menggunakan kalkulator walaupun menggunakan nombor yang besar. Teknik kira pantas yang diperkenalkan merupakan teknik rekreasi Matematik yang jarang didedahkan oleh mana-mana buku Matematik.

Ebook ini mampu menyelesaikan masalah TIDAK SUKA Matematik, menghilangkan rasa FOBIA pada nombor serta MALAS mengira. Formula yang didedahkan ini dapat menjadikan anak-anak mampu fokus dan mula bermain-main dengan formula Matematik.

FORBAM
(Bernilai RM149)

Satu-satunya panduan yang direka khas untuk membantu pelajar mengenal pasti bentuk soalan karangan Bahasa Melayu, dapat mengetahui tema, kehendak soalan dan penyoalan KBAT dalam soalan karangan dan mengetahui formula untuk membina karangan cemerlang.

Tekan butang “SAYA NAK ORDER” untuk akses segera!

Harga Sebenar, RMRM680. Harga Sekarang Hanya RM 100. (JIMAT Lebih 80%)

Makluman : Ini adalah produk digital. Gambar sekadar hiasan. Anda akan menerima akses ke bahan-bahan dalam bentuk digital, eBOOK (electronic book), dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda mendapatkan ebook ini, akses akan dihantar ke email anda. Ikut arahan yang diberikan.TIADA kelas fizikal diadakan atau buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

“Doa, Usaha, Ikhtiar, Tawakal”

NAK tau apa beza murid cemerlang dan pelajar yang lemah?

Apabila ditanya murid-murid yang mendapat “A” dalam subjek matematik apakah rahsia mereka, mereka menjawab,

“… Buat latihan berulang-ulang kali setiap hari sehingga saya dapat menjawab dengan sebelah mata.”

Ya, matematik tidak ada jalan pintas kecuali anak anda seorang genius matematik.

Apa yang boleh saya jamin, latih tubi dalam Modul Pantas Matematik sangat banyak, jika dibuat berulang kali pastinya mereka akan mahir dalam topik pecahan seterusnya kejayaan dalam Matematik selangkah lebih dekat.

Jika anak anda tidak dapat A, sekurang-kurangnya anak anda lulus dalam Matematik asas yang akan bawa anak anda jauh dalam pendidikan dan untuk masa hadapanya.

Ibubapa mana yang tak NAK lihat anak Berjaya.

Dari Apa Saya Lihat, Anda Sekarang Mempunyai 3 Pilihan.

PILIHAN #1

Abaikan apa yang anda telah baca dan tak buat apa-apa. Jika anda memilih laluan ini, kata orang, “Anda buat, anda dapat, Tak buat, tak ada apa-apa akan berlaku…”

PILIHAN #2

Cuba untuk mengajar anak-anak melalui “trial dan error.” Cuba buat sorang-sorang. Anda mungkin akan capai matlamat, tetapi anda juga akan berdepan dengan cabaran dan dugaan yang boleh membuatkan anda kecewa, putus asa, bertambah marah, stress dan tertekan.

PILIHAN #3

Langkau semua kekecewaan dan putus asa dan membuat pelaburan dalam koleksi yang dapat membantu meningkatkan kemahiran mata pelajaran Matematik yang lebih baik dan positif.

Anak Anda dapat belajar pada bila-bila masa tak kira dimana jua tempat, asalkan mempunyai akses internet untuk download modul pembelajaran.

Ingat, koleksi ini dijual untuk kali terakhir. Selepas ini, tak dapat dah lagi jumpa bahan pengajaran yang serupa.

Saya tak memberi apa-apa jaminan yang anak anda akan berjaya dan lulus 100%, tapi saya memberi jaminan jika anda dapatkan koleksi ini dan anak anda mengaplikasikan dan membuat latihan berulang dari modul ini, gred A pasti dalam tangan, InsyaAllah.

Tekan butang “SAYA NAK ORDER” untuk akses segera!

Harga Sebenar, RMRM680. Harga Sekarang Hanya RM 100. (JIMAT Lebih 80%)

Makluman : Ini adalah produk digital. Gambar sekadar hiasan. Anda akan menerima akses ke bahan-bahan dalam bentuk digital, eBOOK (electronic book), dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda mendapatkan ebook ini, akses akan dihantar ke email anda. Ikut arahan yang diberikan.TIADA kelas fizikal diadakan atau buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Berapa Harga Koleksi Ebook ini?

Seperti yang dimaklumakan, koleksi ebook Cikgu Mohd Fadli Salleh ni biasanya dijual antara RM80 hingga RM149 bagi setiap satu ebook. Namun, untuk Jualan Penutup Ebook Cikgu Mohd Fadli Salleh saya tawarkan SEMUA ini pada harga yang sangat tak masuk akal! Bukan RM500, Bukan RM200, Tapi RM100!!!

Ya, hanya RM Seratus untuk miliki kesemua koleksi Ebook seperti tertera dalam gambar dibawah. Jualan ini merupakan jualan yang terakhir, lepas ni Cikgu Fadli tak jual dah ebook – ebook ni.

Tekan butang “SAYA NAK ORDER” untuk akses segera!

Harga Sebenar, RMRM680. Harga Sekarang Hanya RM 100. (JIMAT Lebih 80%)

Makluman : Ini adalah produk digital. Gambar sekadar hiasan. Anda akan menerima akses ke bahan-bahan dalam bentuk digital, eBOOK (electronic book), dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda mendapatkan ebook ini, akses akan dihantar ke email anda. Ikut arahan yang diberikan.TIADA kelas fizikal diadakan atau buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

JUALAN AKAN TAMAT DALAM MASA:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

DAPATKAN SEKARANG!

Tekan butang “SAYA NAK ORDER” untuk akses segera!

Harga Sebenar, RMRM680. Harga Sekarang Hanya RM 100. (JIMAT Lebih 80%)

Makluman : Ini adalah produk digital. Gambar sekadar hiasan. Anda akan menerima akses ke bahan-bahan dalam bentuk digital, eBOOK (electronic book), dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda mendapatkan ebook ini, akses akan dihantar ke email anda. Ikut arahan yang diberikan.TIADA kelas fizikal diadakan atau buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.